Yritys

Levystä timantteja – Polar Metalli

Polar Metallissa yhdistyvät näkemyksellisyys ja intohimo ohutlevytuotteiden valmistukseen, sekä perheyrityksemme 38 vuoden kokemus. Osaamisemme on toimialan parhaimmistoa, ja uskomme jatkuvaan kehittämiseen. Me hiomme ohutlevystä timantteja – tuotteita, jotka edistävät sopimusvalmistusasiakkaidemme liiketoimintaa ja tuottavat käyttäjilleen elämyksiä.

 

Levytuotteiden sopimusvalmistus

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kolmenkymmenen vuoden aikana kertyneen ohutlevytuotteiden valmistustaitomme. Joustavat tuotantomenetelmämme ja nopeat toimituksemme helpottavat sinun toimintaasi ja antavat mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Osaamisemme kattaa valmistuksen lisäksi myös logistiikan ja varastoinnin järjestelyt, joten pystymme tarjoamaan sinulle kattavan paketin palveluita liiketoimintasi tueksi.

 

Osaamisen taustalla omat tuotteemme

Olemme hioneet ohutlevyalan osaamistamme omien tuotteidemme valmistuksessa ja jakelussa. Ryhtyessäsi yhteistyöhön kanssamme saat vuosikymmenten aikana kertyneen osaamisemme käyttöösi. Yrityksemme omaan tuotantoon kuuluvat tulisijatuotteet, pihagrillit sekä erilaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut design-tuotteet.

Iso osa tuotannostamme menee vientiin: kaikkiin Pohjoismaihin, Saksaan, Englantiin, Irlantiin, Viroon, Latviaan, Liettuaan ja Venäjälle. Kotimaassa tuotteitamme myydään oman verkkokauppamme ohella rautakaupoissa ja rakennustarvikeliikkeissä.

 

Kestävää suunnittelua ja valmistusta vuodesta 1984 saakka

Tapio Saukko perusti Polar Metallin vuonna 1984 autotallissaan. Ensimmäinen oma tuotteemme – savupellit – kohosi nopeasti Suomen luotetuimmaksi, ja tänä päivänä olemme Pohjoismaiden johtava savupeltien valmistaja. Savupelti syntyi tahdosta luoda turvallinen ja aikaa kestävä tuote, jossa yhdistyvät ensiluokkainen suunnittelu ja laadukkaat materiaalit.

Samoille arvoille perustamme toimintamme vielä tänäänkin, kun yrityksen johtoon on astunut Saukon perheen toinen sukupolvi – Markus, Matti ja Hannele – ja työllistämme yli 40 ohutlevyalan ammattilaista. Yrityksemme ikärakenne on toimialallamme poikkeuksellisen nuori, ja intohimoinen henkilöstömme vie toimialaa rohkeasti kohti tulevaisuutta.