Työpaikat

Avoin hakemus

 

Polar Metalli Oy on kasvava ja jatkuvasti kehittyvä metallialan osaaja. Pääpainomme on ohutlevyssä, mutta laajennamme toimintaamme, pyrkimyksenä toimittaa mahdollisimman laajasti yhden katon alta. Suurin osa kasvustamme tulee tällä hetkellä teollisuuden alihankinnan ja sopimusvalmistuksen myötä. Isona osana liiketoimintaa on myös grillien ja savupeltien valmistus. Palveluksessamme on tällä hetkellä lähes 50 työntekijää. 

Jos kiinnostuit meistä voit aina laittaa meille hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja millaisesta työstä olisit kiinnostunut. Hakemukset voi laittaa sähköpostiin Matille: matti.saukko@polarmetalli.fi

 

Hitsaaja

Haemme palvelukseen reipasta mig-ja tig-hitsaustaitoista henkilöä päivätyöhön.

Toivomme hakijan olevan ahkera, oma-aloitteinen ja hyvän työasenteen omaava. Ei haittaa vaikka sinulla ei vielä ole paljoa työkokemusta, me kyllä opastamme sinua ja pääset työskentelemään meidän nuorekkaaseen huippuporukkaan nykyaikaisilla laitteilla.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn kesto sovitaan sopimuksen mukaan. Mikäli olet opiskelija voit olla kesätöissä, mutta jos elämäntilanne sallii ja on haluja tehdä töitä pidempään, niin sekin onnistuu.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitahan hakemus ja palkkatoiveesi Matille matti.saukko@polarmetalli.fi.

Laserleikkaaja

 

Haemme palvelukseen laserleikkaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulla olevan työhön soveltuva koulutus tai hieman kokemusta laserleikkuusta tai muusta levyntyöstämisestä. Olet ahkera, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä asenne työhön sekä halu kehittyä. Työssä joudut nostelemaan ja siirtelemään taakkoja niin käsin kuin trukilla, joten kokemusta trukilla ajamisesta olisi hyvä olla.  Työ on kolmivuorotyötä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitahan hakemus ja palkkatoiveesi Matille matti.saukko@polarmetalli.fi.