Työpaikat

Oletko sinä uusi työntekijämme?

Haemme palvelukseen MIG-hitsaustaitoista henkilöä. Sinulla ei tarvitse olla luokkia, mutta olisi hyvä jos sinulla on jonkin verran kokemusta hitsauksesta. Asenne ratkaisee! Toivomme, että olet ahkera, oma-aloitteinen ja omaat hyvän työasenteen. Kyseessä on aluksi määräaikainen sopimus 6-12 kk jonka jälkeen mahdollisuus vakituiseen työhön. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemus pikaisesti matti.saukko@polarmetalli.fi


Toimistotyöntekijä

Haussa tunnollinen, asiakaspalveluhenkinen, tiimityöskentelytaitoinen ja oma-aloitteinen toimistotyöntekijä.

Sinulla on joustava ja positiivinen asenne myös kiireen keskellä. Työtehtäviin kuuluu päivittäisten toimistorutiinien lisäksi osto- ja myyntireskontran hoito, asiakaspalvelu (suomi/englanti), alustava kirjanpito, myynti (kotimaa/ulkomaat/verkkokauppa) ja ostot sekä markkinointiin liittyvät tehtävät.

Eduksi katsotaan kokemus alalta sekä ruotsin- ja saksan kielen taito (ei kuitenkaan välttämätön). Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työtehtävän, jossa mahdollisuus kehittää toimenkuvaa omien vahvuuksien mukaisesti. Koulutukseltasi voit olla joko merkonomi tai tradenomi.

Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian Markus Saukolle sähköpostitse markus.saukko@polarmetalli.fi


Paikat täytettään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit lähettää meille myös avoimen työpaikkahakemuksen muihin tehtäviin, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään nuorekkaassa joukossamme.

Lähetä hakemus osoitteeseen info@polarmetalli.fi