Polar Metalli hioo levyOSIstA timantteja

Etsitkö teollisuuden levytuotteillesi tai teräsrakenteillesi valmistajaa? Kun valitset meidät kumppaniksesi, saat käyttöösi toimialan parhaan osaamisen, pitkän kokemuksemme kokonaisratkaisuista ja ketterän valmistusprosessimme. Palvelemme asiakkaitamme mutkattomasti ja vastuuntuntoisesti – teemme asiat sinulle helpoiksi.

Miksi valita meidät?

Moderni konekanta, nopeat toimitukset

Nykyaikaisten levytuotteiden työstämiseen tarkoitetun konekantamme ansiosta tarjoamme ratkaisuja vaativiinkin tuoteideoihin, aina leikkaamisesta pintakäsittelyyn. Jatkuviin sarjoihin tarjoamme robottihitsausta ja -särmäystä. Konekantaa on uudistettu, joten voimme tarjota sopimusvalmistusta entistä monipuolisemmin myös vahvemmista materiaaleista. Uusi raepuhaltamo sijaitsee pulverimaalilinjan vierellä, jolloin kappaleet siirtyvät sujuvasti puhalluksesta maalaamoon. Laaja peruslevyvarastomme mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaidemme muuttuviin tuotantotarpeisiin.

Yhteistyön sujuvoittamiseksi olemme laatineet asiakkaitamme varten ohjeistuksen tarjouskyselyä varten. Ohjeeseen on listattu myös konekantamme sekä koneiden tarjoamat hyödyt ja sovelluskohteet.

Lataa suunnittelumateriaalin ohje tästä

Tutustu koneisiimme Peruslevyvarastomme

Polar Metalli on Suomen johtava savupeltien valmistaja

Pohjoismaiden laajimmasta savupeltivalikoimasta löydät uudismuuraus- ja saneerausmallit kaikkiin vakiohormikokoihin. Mittapeltipalvelumme avulla saat turvallisen savupellin myös erikoishormiin. Valmistamme savupeltimme laadukkaista materiaaleista alusta loppuun saakka Suomessa.

Polar Metallin savupellit

Kestäviä elämystuotteita

Polar Metallin omat tuotteet kumpuavat intohimostamme elämykselliseen vapaa-aikaan. Omien tuotteiden valikoimastamme löydät mm. Suomen laadukkaimmat grillit ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut design-tuotteet.

Polar Metallin omat tuotteet

Nyt myös putkilaserleikkaukset

Uuden putkilaserleikkauskoneen, Trumpfin myötä saadaan myös uusia leikkuutekniikoita, joiden avulla pystytään leikkaamaan entistä vahvempia metalleja sekä työstämään vaativia putkiosia. Saksalaisen valmistajan kone on tarkka ja nopea ja myös leikkausjälki on erinomainen.

Lue lisää

Ajankohtaista

Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, LinkedIn:istä ja Twitteristä!