Polar Metalli SLIPAR DIAMANTER AV TUNNPLÅT

Söker du en passande tillverkare till dina tunnplåtsprodukter? Som vår partner drar du nytta av vår långa erfarenhet i branschen och vår mångsidiga service. Vi gör saker och ting lättare för dig: från ett och samma företag får du allt från planering och tillverkning till lagring och leverans på ett flexibelt och smidigt sätt.

VARFÖR BORDE DU ANLITA OSS?

MODERNA MASKINER, SNABBA LEVERANSER

Tack vare våra moderna plåtbearbetningsmaskiner kan vi erbjuda dig och ditt företag lösningar också till mer krävande produktidéer – från plåtklippning till ytbehandling. Vid serietillverkning kan vi erbjuda robotsvetsning och -bockning. Ett nytt blästerrum ligger bredvid pulvermåleriet, vilket gör det smidigt att flytta föremålen från blästerrummet till måleriet. Vårt omfattande plåtlager gör det möjligt att snabbt reagera på kundernas varierande behov.

VÅR MASKINPARK VÅRT PLÅTLAGER

HÖGKVALITATIVA UPPLEVELSEPRODUKTER

Polar Metallis egna produkter har inspirerats av vår passion för upplevelserik fritid och matlagning. Bland vårt eget sortiment finns exempelvis Polar Grilli-produkterna – de högklassigaste utegrillarna i Finland – samt den moderna och kompakta pizzaugnen MyPizza.

POLAR METALLIS EGNA PRODUKTER

Aktuellt

Följ oss på Facebook och Instagram!